Hogyha írásbeli érettségin mondjuk 4es 5ös vagyok, de szóbelin 1es, akkor megkapom az érettségit?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 12:29
11/12 anonim válasza:
Na igen, szépen minősíti a huhogókórust, hogy bár a 04-27 13:03-as hozzászólásban teljes és pontos választ adtam a kérdésre, mégis 53%-on áll, mert egyeseknek bántja a csőrét, ha az igénytelenséget szóvá teszik. Egy légből kapott, félinformációkon alapuló, félrevezető választ valószínűleg többre értékelnének, csak ne tartsanak tükröt eléjük.
12/12 anonim válasza:
(Én most egy új hozzászóló vagyok.)
Miért kényelmesebb helytelenül írni, mint helyesen? Az biztos, hogy van, akit zavar. Ha pedig ez rögződik benned, akkor az írásbeli szinte biztos, hogy bukta. Nem fogsz tudni dönteni, hogy melyik a helyes írásmód.
A párom mesélte, hogy a lányától kapott sms-eket, msn-üzeneteket, és nem értette a túzásba vitt egyszerűsítés miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!