Hogyha írásbeli érettségin mondjuk 4es 5ös vagyok, de szóbelin 1es, akkor megkapom az érettségit?
Köszönöm a választ, de nem kértem hozzá arrogáns megjegyzéseket! húúú nem írtam kötőjelet, na bumm! Hidd el tisztában vagyok vele hogy kell helyesen írni.. msnen sem ír mindenki pontosan, vagy akármelyik fórumot megnézed fogsz olyat találni, hogy a tetszik helyett tecciket írnak, és nem azért, mert nem tudják hogy hogy kell, hanem mert 1: kényelmesebb 2: az írásban is kialakult 1 fajta nyelvtani szleng, ha lehet így nevezni! különben meg az a lényeg, hogy megértse a kérdést, az ember, ha azt akartam volna tudni helyesen írtam e le a mondatot, azt kérdeztem volna meg!
A választ pedig mégecccccccer köszönöm!! :P
Tisztelt Válaszoló!
A 10% még mindig egyes osztályzattal jár, 20%-tól van meg a kettes.
A kérdezőnek, ha a szóbelid elégtelen, akkor nem kapsz érettségit, a kettest minimum el kell érned szóban is, az pedig 20%.
Szóbelin beszélni, beszélni és beszélni!
Ha nem is tudsz egy kukkot sem az adott tételről, akkor is tégy úgy mintha tudnál mindent!
Nekem pont a töri tanárom mondta, hogy nagyon szépen hangsúlyozva, igényesen elmondtam a semmit (persze csak vizsga után vágta a képembe) és ezért adott 60%-ot szóbelimre.
Ha nézel magad elé vagy segítségkérően bámulsz a tanárokra az nem fogja megkönnyíteni a helyzeted!
Használj ki minden apró segítséget és nem lesz gáz! :)
Ha valamit kérdezel, megtisztelhetnéd a potenciális válaszadót, hogy helyesen írsz. nem egy haveroddal csetelsz. Egyébként meg röhejes, hogy valaki érettségire készül, és LÁTSZÓLAG zéró a helyesírása.
Ja, el tudom képzelni, hogy Word-ben egy helyesírás ellenőrzést lefuttattál a következő kommentjeiden!
Jöhet a lepontozás! :)))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!