Budapesti Műszaki Egyetem diákélet? Mindent tudni akarok.
Akkor vészes valami szerintem, ha nem is akarod igazán, és nem látod magad előtt a célt, hogy miért is csinálod az egészet. Én azt mondom, hogy bármelyik kart meg lehet csinálni, ha akarod, de tény és való, hogy tenni kell érte.
Saját tapasztalatból mondom, hogy az ember sokkal többre képes, mint amit először gondol magáról...én hányszor gondoltam és mondtam azt magamnak, hogy áá ezt a tárgyat képtelen vagyok megcsinálni...és valahogy mégis sikerült minden. A titok nyitja egyszerű: le kell ülni, és foglalkozni kell vele, tanulni, gyakorolni kell.
Szóval csak hajrá, és nehogy elkeseredjetek az esetleges kudarcoktól bármelyik egyetemre is mentek!!! Ha én így tettem volna, akkor már rég abbahagyhattam volna az egész sulit!
uen most erettsegizem es az epkart jeloltem meg elso ket helyen ott nem olyan laza az elet..
szval nehanyan lazak mint a rigalanc masok megdoglenek egy honap alatt... ok :D
nA gyerekek sikerült az épk!!! :-) túléltem az orszàg legeslegjObb golyatáborát meg a gólyahetet; rajzhetet végigszenvedtem és nem is feleltem meg első körben az értékelés során. aztán túléltem egy bevtartószerk zh-t 35/120 pontttal meg is buktam. Àbris leadást nem fogadta el a gyakorlatvezető + a zh-m is kegyetlen rossz lett.
Összességében elmomdhatom hogy tanulás terén egy oltári nagy nulla vagyok. De szeretem az egyetemet és imádom a gyakorlatokat meg a rajzórákat. Volt màr kiborulás meg sírás is.a legnagyobb gondom az hogy eddig semmit nem sikerült megcsinálnom határidöre... :-( nem tudom ugy beosztani az időmet hogy jusson mindenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!