Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?
Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?
Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.
Értem, én amúgy egy másik vagyok, nem H.N. :D mind1
Szóval azért kéne lejönnöd, mert kiváncsiak vagyunk rád meg ilyesmi XD ÉS hát infon mi is ezt csináltuk, viszont amikor írtunk elméletből, akkor ,,lehetett" puskázni.
Erdélyivel, akkor tényleg nagyon jól jártatok, mert mi már tegnap is tanultunk... És igen, inkább te gyere le, mielött mi megyünk föl :DDD
Ez amúgy kezd icipicit égő lenni, nem?
Infó csak rosszabb lesz, de a jó hír, hogy simán tudsz puskázni.
Utolsó!Igen,beégtünk. Mindegy..:D
De majd hétfőn gyere le,vagy felmegyünk.mindegy:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!