Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?
Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.
2011. ápr. 22. 11:31
11/151 anonim válasza:
utolsó te kivagy?:OOO mert azthittem csak 3an válaszolgatunk(lány) , de ezek szeint teis:DD
12/151 anonim válasza:
Mi lenne, ha ezt nem itt beszélnénk meg? :)
13/151 anonim válasza:
jó meglátás kedves utolsó:D
meséltek még a suliról?:D
14/151 A kérdező kommentje:
Annak én is örülnék.
2011. máj. 22. 13:32
15/151 anonim válasza:
azt tudod, kedves kérdező, hogy ki lesz az ofőd?:) mert akkor tudnánk róla mesélni, mire kell figyelni nála stb..
16/151 A kérdező kommentje:
még nem tudom, szerintem beiratkozáskor fogom megtudni de a tájékoztató levélben négy lehetséges személy fel volt sorolva Erdélyi Tamás
Albrecht Ferenc
Vámosi Judit
Krommer Anita
Ezekről tanárokról írhatnátok valamit.
2011. máj. 24. 16:16
17/151 anonim válasza:
jáááj ha Erdélyi lesz, akkor nagy mázlista vagy:)) ő nagyon rendes, és nemtom hány éve már őt választják a suli legjobb tanárának:)) Anita néni is nagyon aranyos, ő is töri szakos,jaa és vámosi judit tuti nemlesz ofőd, mert ők az ötödikeseké lesz:$ albrecht meg ..hát őt nem ismerem, nemtanit minket:DD
18/151 A kérdező kommentje:
Jó sok választ kaptam de aki még tud valami érdekeset a suliról, tanárokról, bármit az írhat még nyugodtan válaszokat és privátba is írhattok nekem. Most megyek jún.27-én beiratkozni úgyhogy hamarosan megtudom ki lesz az oföm. Remélem Erdélyi lesz, sok jót hallottam róla. Várom a válaszokat. Üdv
2011. jún. 19. 14:13
19/151 anonim válasza:
Mond melyik tanárról szeretnél hallani,ha tanít engem mesélek róla :)
20/151 A kérdező kommentje:
beszélj nekem erdélyiről, krommer anitáról, vámosi judítról, kocsis imréről, albrecht ferencről és az igazgatóról. Amúgy az ig. felesége tanított engem most 8.ba töriből. jó tanár volt
2011. jún. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!