Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A boncoláson kiket boncolunk?

A boncoláson kiket boncolunk?

Figyelt kérdés
Mármint úgy hallottam, hogy az első két évben egy emberen több évig is "dolgoznak". Nomármost, itt milyen embereket boncolnak??? Akik felajánlják magukat, hajléktalanokat, vagy ...???
2011. ápr. 21. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Egyszer olvastam valahol hogy hajléktalanokat.. Bár szerintem ez elég undorító..
2011. ápr. 21. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván kell hozzá beleegyezés, nem az utcáról kaparják őket össze....

Azt boncoljuk, aki felajánlotta a testét még életében.

2011. ápr. 21. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetem függő. A SOTE tudtommal boncol hajléktalanokat is. Pécsen viszont csak olyanokat boncolunk akik önként felajánlották a testüket.
2011. ápr. 21. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:

"Boncolunk" ? Orvosira jársz ?

Amúgy meg mi Sotén tényleg hajléktalanokat, meg azokat, akik felajánlják. Minden évben van egy "közös" temetés a kerepesi úti temetőben, ahol rájuk emlékeznek/ünk.

2011. ápr. 21. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!