Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a győri Révai...

Mit gondoltok a győri Révai Miklós Gimnáziumról?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Előző válaszolótól kérdezem:

Kire fogsz szavazni? :) Neked melyik osztály kampánya tetszett eddig legjobban?

2011. nov. 9. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:

F-re szavaztam, még AE-n én B-n vacilláltam. A C-n nem, mert a mesék világa alapból is eléggé távol áll tőlem, meg nem hallottam olyan sokat róluk.

A D is tetszett igazából (bár nem szeretem ezt a fajta zenét, de marha nagy hangulatot csináltak), de elhatároztam, hogy rájuk nem fogok szavazni. Mert biztos volt, hogy ők nyerik, és legyen akkor már kisebb a különbség :) Meg jobban is tetszett összességében az F.

Te? Csak nem az egyik kampányoló osztály tagja vagy? :)

2011. nov. 14. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Oh, kicsit későn írok választ, bocsi :)

Igen, F-es vagyok, szóval köszi, hogy ránk szavaztál :)

Bár igaz, nem nyertünk, de már az is nagy szó, hogy nem mi lettünk az utolsók. Kampány előtt egy héttel döntöttük el, hogy mégis kampányolunk. Mert egészen addig úgy volt, hogy nem fogunk :D

2012. jan. 21. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
:) tudom, mesélte a magyartanárnő. nagyon nyomatott nekünk Titeket :D tökjó, hogy ilyen mélyen megvan benne az F-es szellem.
2012. jan. 24. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Oh tényleg? De jó fej :D

Akkor ezek szerint téged is ő tanít :)

2012. jan. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!