A te gimidben van (volt) kötelező tornadressz és köpeny? És ez mikor volt?
nekünk mai napig is kell hordanunk különben igazgatóit kapunk!
14/L
Utolsó!
Nem kötelező hordani! Olvasd el amit az előző oldalon írtam a TÖRVÉNYRŐL!
Ha arról van szó, hogy nem mertek szólni, hogy ISMERITEK A JOGAITOKAT...és inkább tornadresszt viseltek akaratotok ellenére........hát az már a ti bahotok........Aki ennyire nem tud kiállni önmagáért........sajnálom.....
Jajj kislány látom nagyon tudatlan vagy a témában! Ha egyszer a közoktatási törvényben az van meghatározva, hogy NEM lehet szabályozni ezt akkor nem lehet! Az olyan iskolák amik ENNEK ELLENÉRE beletesznek ilyen-olyan öltözködésre vonatkozó szabályokat,azok VÉTENEK A TÖRVÉNY ELLEN! Ugyanis NEM lehet ilyesmit beletenni a házirendbe!
Sok ehhez hasonló esetben járt el az Oktatási Jogok biztosa akiknél feljelentették a diákok vagy szüleik az efféle önkényeskedő igazgatókat!
De ha te így állsz hozzá akkor úgy látom téged ez a köpeny dolog nem is zavar :) Tehát akkor ez téged nem is érint :)
Amikor én általános isis voltam akkor még sajnos nem volt ez a törvény és ténylegesen kötelező volt köpenyt hordani.
Utáltam nagyon mint a legtöbben!
Ha már akkor megjelent volna ez a törvény én ELSŐ nap eldobtam volna a köpenyt :) Az igazgató pedig nem fenyegethetett volna semmiféle intővel ha EZ A TÖRVÉNY :)
De ha neked tetszik ez a köpeny vagy legalábbis nem zavar...akkor hordjad....egészségedre! :) Te tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!