3ik tárgyfelvétel szeptemberben, kell paráznom?
Szerintem visszamenőleg nem fogják behozni.
Amúgy bolond ez a kormány, A-t mond, B-t cselekszik, hatalmas rendet vágtak az országban, forintnak többször odacsesztek, és az alkotmányos kérdőívben szereplő kérdések közül van olyan, amin felhúztam a szemöldökömet (annyi szavazati jog a szülőnek, ahány gyereke van... őszintén, a cigányok még fontosabb szavazóbázisok lesznek a politikusoknak, ha ez jönne ki ne adj Isten...)
Szóval, vagy úgy lesz, ahogy mondod, és vége az egyetemi pályafutásodnak, illetve jelentkezhetsz újra, vagy az lesz, amit én mondok, hogy visszamenőleg nem nézik, esetleg, "lenulláznak" mindenkit tárgyfelvétel, vizsgák számát tekintve. Nem tudom, miért a felső réteget kapirgálja a kormány oktatási reform terén, amikor az alapoktól (általános iskola, sőt óvoda) kellene kezdeni...
Hát remélem nem kell újra felvételizni mivel akkor emelteznem kéne... mivel elvileg kötelező lesz egy emeltszintű.
De szerintem se alkalmazhatják mert eddig minden tanuló a saját egyeteme által biztosított vizsga meg tárgyfelvételi szabályzat alapján tanult, arról ők nem tehetnek hogy ezt közben vagy utólag modosítják.
Egyrészt visszamenőleg nem lehet ilyet bevezetni. Másrészt azért nem megy ez a dolog ilyen gyorsan. Amit idén kitalálnak, az nem lesz még hatályos szeptembertől.
De, ha tanácsolhatom: Nem kell addig töketlenkedni egy tárggyal, hogy harmadszori tárgyfelvételig juss el. Ha pedig nagyon nem megy a suli, akkor keress mást, ahol nagyobb sikerélményed lehet.
Igazad van nem kell tökölni, de ennél a tanárnál
1 vizsgaalkalom/fő/vizsgaidőszak...
"nyilván mert nem hirdetik meg tavasszal"
Az lehet, hogy tantárgyat nem hirdetnek meg, de C vizsgázni bármelyik vizsgaidőszakban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!