Ma megyek 1-re szóbelizni a Szent László Gimnáziumba! Izguljak, vagy izguljak?
3. lehetőség: ne izgulj! :)
Nem tudom, miből szóbelizel, de feltételezem, hogy készültél rá, tehát nincs min aggódnod. Ha meg csak általános elbeszélgetés (nem ismerem a sulit), akkor végképp nincs mitől félned!
És egyébként is, hidd el, nem esznek embert a felvételiztető tanárok, nekik sem érdekük, hogy rossz tapasztalattal menj haza, nem kell tőlük félni. :)
Biztos nagyon ügyes leszel! :)
Én drukkolok neked! Nem kell izgulnod, biztosan jól fog sikerülni! Felesleges izgulni, ha behívtak szóbelizni, az azt jelenti, hogy okos vagy, tehát minek parázni? :)
Sok sikert!Drukkolok! :)
L/14
Nyugi!
10 éve sem ették meg a felvételizőket, gondolom, idén sem fogják! :D
Bár már sokan nem tanítanak azok közül, akik engem tanítottak, de nem hiszem, hogy az újabb tanárok "rosszabbak" lennének!
Sok sikert!
Amúgy melyik tagozatra jelentkeztél?
Jól van akkor, gratulálok! Ügyi voltál! Mondtuk, hogy nem kell izgulni. :-)
Hova jelentkeztél még?
Kidolgozásnál?! Akkor ezek szerint kicsit másabb lett azóta a szóbeli?! Nálunk még nem volt ilyen, hogy ki kellett volna dolgozni a kérdéseket (?), v. nem tudom, hogy zajlott.
(Csak kérdeztek, aztán válaszolni kellett rögtön)
Én is biosz-kémiás voltam.
(10:57-es válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!