Hétfőn/kedden megy valaki szóbelizni a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 14:12
1/21 anonim válasza:
Szija... Én megyek.. Kedden. Te mikor?? Én nagyon uzgulok,nem jártam előkészítőre.
3/21 A kérdező kommentje:
Igen én is kedden megyek!:)
11:00tól
Én is félek,mivel nem jártam előkészítőre..:(
2011. febr. 19. 23:14
4/21 anonim válasza:
Majd szurkolok.Mivel lehet még osztálytársak is leszünk :D Azt mondják ,hogy ide csak azokat veszik fel,akik zsenik, és 90 pont felett megírták a központit.
5/21 A kérdező kommentje:
Neked hány pontod lett?
Mert nekem nem lett 90:( de kitűnő lettem.
Reménykedem azért!:)
Én is szurkolok neked..:)
És te kedden mikor jössz?
2011. febr. 20. 10:24
6/21 A kérdező kommentje:
Amúgy te is a Krúdyba írtad meg a felvételit?
Mert ott ki volt írva a tanterembe,hogy az átlag összpontszám 75 pont lett!
Szóval reménykedem!
Szurkolok neked is:)
Te hol laksz?:)
Én Vásárosnamény közelében. (N.varsány)
2011. febr. 20. 10:26
7/21 anonim válasza:
Én Kisvárdán lakom. 90 pontos lett a felvételim,de a szóbelitől félek leginkább. Nem ott írtam meg. 13:00-ra megyek,sztem te már addigra végzel. És ismersz még valakit,aki oda jelentkezett.
8/21 A kérdező kommentje:
Ohh..
Jó már neked..:(
Én a Krúdyba írtam meg, és sok embernek nagyon sok pontot levettek a magyarba a fogalmazásnál.Keményen javítottak: Hátha felvesznek azért..:)
Msn-ed van?:)
2011. febr. 20. 13:14
9/21 anonim válasza:
Van persze. Én is hallottam,hogy nagyon keményen javítottak mindenhol. Az egyik osztálytársam a Zrínyibe írta,kitűnő tanuló, és 67 pontja lett.
10/21 A kérdező kommentje:
Privátba elküldöd az msn-ed?:)
2011. febr. 20. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!