Szerintetek ennyi ponttal bejutnék a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Az átlagom 4,9 (nyelvtanból lettem 4-es). A matekom 41 pontos lett, a magyarom 34. Szerintetek így bekerülhetek-e?2011. jan. 26. 13:44
1/7 anonim válasza:
Nagy eséllyel IGEN :) Ismerőseim rosszabb eredménnyel is (de 4,0 átlag felett) bekerültek. Ezt ne vedd biztos véleménynek, igazából senki sem tudja az ilyeneket 100%-osan előre meghatározni, de mivel a kérdést úgy kezdted, hogy 'szerintetek' akkor a válaszom:
Szerintem bejutsz. :)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én oda akarok menni! Kitűnő lettem..és 72 pontom lett magyar:40 matek:32.
Biológia-kémia tagozatra.
És te?:)
Remélem én is bejutok:)
Sok sikert neked is!:)
3/7 A kérdező kommentje:
Szia, nekem 75 pontom lett. matek:41 magyar 34, és én matek vagy általánosra akarok menni. :)
2011. febr. 19. 14:46
4/7 anonim válasza:
Én most vagyok 10-es, biosz-kémián.
Szerintem nem fognak, a központi miatt.
5/7 anonim válasza:
na végül mi lett a sorrend bejutottatok? Nekem anno 81 pontom volt + kitűnő + 30ból 28 pontos biosz szóbeli és így vettek fel azthiszem 7-9. ként.
6/7 anonim válasza:
75 pontos központi+kitünő+25 pontos szóbeli..
és úgy néz ki nem vettek fel:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!