Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem sikerül valamiből az...

Ha nem sikerül valamiből az érettségim attól még felvehetnek főiskolába?

Figyelt kérdés

Ahova jelentkeztem ott a magyart és a németet nézik, ezekből félévkor 5-ös voltam, viszont matekból 4 év alatt volt vagy 10 tanárunk. 1 hete megint kaptunk egy eléggé szigorú tanárt de nem magyarázza el a feladatokat, ha szólunk hogy valamit nem értünk csak annyit mond hogy ezt már tudnunk kéne...

Itthon próbálok gyakorolni, de nem nagyon megy. Teljesen felidegesítettem magam rajta. A szüleim azt mondták hogy hívnak nekem matektanárt hogy legalább a 2-es biztosan meg legyen. Amúgy a többi tantárgyból 5-ös vagyok egyedül nyelvtanból vagyok 4-es és a matek nagyon nem megy.

Ha még is 1-es lenne az érettségim matekból attól még felvehetnek főiskolába idén vagy semmi esélye?

2011. febr. 18. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Inkább az év végi jegyed miatt izgulj! Az érettségit bárki le tudja tenni, aki nem diszkalkuliás.
2011. febr. 18. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Az osztály szóban LY van és nem J!!!
2011. febr. 18. 20:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 19:10-es! Igen, néztem már érettségi feladatokat, nem csak egyet mivel matekórákon is a régebbi érettségi feladatait csináljuk. És te megnézted már a matematika írásbeli érettségi feladatait? Nem tudom mikor érettségiztél ( ha egyáltalán érettségiztél), mert nem olyan feladatok vannak benne amilyet te leírtál.

Amúgy azért is félek tőle mert az unokatesóm tavaly érettségizett és 4-es lett matekból év végén de az érettségije kettes lett.

2011. febr. 18. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:

2009-ben érettségiztem, és előtte megcsináltuk órán az ÖSSZES középszintű érettségi feladatsort. Az egyiknek az első részében tuti volt ilyen narancsoshoz hasonló példa.

De az első rész mindig irtó gagyi.

2011. febr. 18. 20:52
 15/15 anonim válasza:
Ha már most attól félsz, hogy nem sikerül valami akkor nem neked való a főiskola!
2013. jún. 30. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!