Mi a véleményetek a jelentkezésemről?
Figyelt kérdés
1. SE-ETK szülésznő
2. SE-ETK dietetikus
3. PTE-ETK gyógytornász
4. PTE-ETK mentőtiszt
ha adottak ezek a szakok, ugyanilyes sorrendben jelölnétek őket?
2011. febr. 18. 06:20
1/11 anonim válasza:
Hát én szülésznő nem lennék, de ha téged ez érdekel. Ez a te döntésed kell, hogy legyen, ne mi mondjuk meg neked, hogy mi érdekel a leginkább.
2/11 anonim válasza:
Én a gyógytornászt előrébb venném, nem tudom, mennyire érdekel a téma, de akár az első helyre is elmenne, de ha világ életedben szülésznő akartál lenni, akkor hagyd azt első helyen.
3/11 anonim válasza:
Szia,én az ápolót is oda írtam volna,az elsők közé.
4/11 anonim válasza:
Én pont fordítva csinálnám. A diplomás ápolóról pedig, amit az előző írt ez úton szeretnék mindenkit lebeszélni, ugyanúgy takarítják a szart, nem sokkal több pénzért, mint a normál ápolók.
5/11 A kérdező kommentje:
Igazából legjobban a szülésznő, majd a mentős érdekelne. De a szülésznőről mindenki le akar beszélni, a mentős egy lánynak meg...nemtudom..:D
2011. febr. 18. 21:16
6/11 anonim válasza:
A szarból rengeteg problémát meg lehet állapítani,fontos a megfigyelése!A szülésznő és a mentőápoló is találkozik vele.Egyébként nem kell tőle félni,gondolom mindenki találkozik vele reggelenként.
7/11 anonim válasza:
Előző valóban meg lehet állapítani pelőle sok mindent, de nem mindegy, hogy egy kiskanálnyi szart, vizsgálsz laboratóriumi körülmények között, vagy egy száz+ kilós magatehetetlen embert mosol ki belőle. Én már kipróbáltam nem egy kellemes élmény. Nekem az a véleményem, hogyha az ember megteheti, akkor ne főállású beteg etető, pelenkázó, fürdető diplomás ápolónak menjen. Ezt egy szimpla ápoló ugyanúgy meg tudja csinálni, főnővérből pedig viszonylag kevés kell.
8/11 anonim válasza:
A kérdezőnek pedig elárulom, hogy a 21. században vagyunk. Egy nő is lehet gyakorlatilag bármi. Nekem is van olyan lány ismerősöm aki mentősnek tanul.
9/11 anonim válasza:
na akkor én azt mondom,hogy igen az ápoló ha diplomás,akkor is szív itthon,de előbb fel kell tenni a kérdést a kérdezőnek,hogy ha elvégzi valamelyiket,akkor itthon,vagy külföldön akar érvényesülni?mert egyáltalán nem mind1!
10/11 A kérdező kommentje:
Igazából 80%, hogy külföldön. Lehet h már a sulit is ott tudnám kezdeni, mert faterom Németországban kapott állást. Meglátjuk, de szeretnék külföldön. Magyarországon milyen esélyeim lennének ezekkel?
2011. febr. 27. 15:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!