Megéri manapság tanárnak menni?
Igazából van még 1 évem eldönteni hova is szeretnék jelentkezni. Most turizmust tanulok,érettségi után van lehetőségem itt maradni a suliban egy két éves képzésre,ami alatt 3 szakmát kapnék meg,de nem szeretnék 2 évet "elpocsékolni".
Legerősebbnek német nyelvből érzem magam,nagyon szeretem,ösztöndíjjal 1 hónapot voltam Németországban is országjáró úton teljesen ingyen. Imádom egyszerűen..:)
ezért arra gondoltam hogy turizmuson úgyis annyian vannak már az egyetemeket,hogy elmennék német szakos nyelvtanárnak. Mellé matekot vagy föcit vennék fel, ami sikerül. Megéri szerintetek manapság tanárnak menni? mindenképpen külföldre szeretnék menni majd a jövőben (ha lesz rá lehetőségem).
Elhelyezkedés országon belül? fizetés?
mégis mikre számítsak..? gondoltam alap képzés mellett megcsinálnék egy okj szállodást képzést,végülis én már mindent megtanultam németül csak magyarul át kéne vennem,és vizsgázni.. 3 hónapos külföldi gyakorlatom is van.. A kettő menne együtt?
elsősorban a tanári érdekelne,de persze minden válasznak örülök :)
legalább középiskolai tanár szeretnék lenni :)
az elhelyezkedéstől félek a legjobban igazából..
igen ez tény :) én is vettem órákat Németo.-ban fél évig,de hát össze sem hasonlítható az itteni dolgokkal..
még Hollandiára gondoltam,egyszerűen imádom azt a nyelvet,annak ellenére hogy sose voltam az országban,nagyon vonz..:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!