Nyugat-magyarországi Egyetem?
Figyelt kérdés
Az érdekelne konkrétan, hogy az intézmény Természettudományi és Műszaki Karán mennyire színvonalas az oktatás.2011. febr. 8. 11:33
1/8 anonim válasza:
én oda járok. szeretem. bár a suli nagyon csóró, tök lerobbant minden, de a tanárok elég jók, nem ilyen mindenféle "tegnapvégzett" tanársegédek tanítanak, mint jónéhány másik egyetemen. milyen szakra akarsz jönni?
2/8 A kérdező kommentje:
Biológiára szeretnék menni.:)
2011. febr. 9. 09:10
3/8 A kérdező kommentje:
Írhatnék neked e-mailt? Lenne még néhány kérdésem, ha nem gond.:D
2011. febr. 9. 12:43
4/8 anonim válasza:
első vagyok: kérdezz itt nyugodtan. szerintem a biosz a jobbak közé tartozik.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Nos, mivel pösti polgár volnék, nekem koleszben kéne laknom, ha minden összejön. Arról esetleg nincs infód, hogy van-e Szombathelyen is kollégiuma a sulinak? Ha igen, körülbelül milyen árban van ott egy szoba? Én csak sopronit találtam.
2011. febr. 9. 18:35
6/8 anonim válasza:
persze, hogy van. azt hiszem 3 is. abból kettő az egyetem 100 méteres körzetében. pont ott van a buszállomás (ahol megállnak a távolsági buszok) és az mellett vannak a koleszok. ott folyik egy patak és gyakorlatilag a patak túloldalán pedig az egyetem. minden frankón egy helyen. viszont palotára ne számíts, elég ratyi állapotúak. de koleszba nem is azért megy az ember... azt hiszem olyan 9-10ezer/hó. de erre nem esküszöm meg. a szobák 3 ágyasak, fürdő a folyosón van. legalábbis ahol én voltam látogatóba ott így volt. elvileg van egy jobb színvonalú kolesz is, ami saját fürdős meg minden, de az valahol messzebb van. meg biztos jóval drágább is.
7/8 anonim válasza:
de itt többet is megtudhatsz:
azt a sporoni hülyeséget, gondolom az nyme oldaláról szedted, az kb a második világháború környékén lehetett utoljára frissítve...
8/8 A kérdező kommentje:
Óh, köszi az infót, hasznos volt!:)
Még van körülbelül fél évem várni az eredményre.:))
2011. febr. 9. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!