Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jelentkezési sorrend?

Jelentkezési sorrend?

Figyelt kérdés

Három helyet jelöltem meg, aminek van államilag finanszírozott és költségtérítéses formája is.

A Kitöltési útmutatóban olvastam, hogy így 9000 Ft, mert ha csak a finanszírozási forma tér el, az egy képzésnek minősül. így 6 sort töltöttem ki.

A kérdésem az lenne, hogy ezen belül van-e olyan kikötés, hogy, ugyanazon szak 2 finanszírozási formáját kell egymás alá írni sorrendben, vagy nincsen?

pl írhatom, így, hogy (elsőnek a három államilag finanszírozott, majd a költségtérítéses formák):

1. BME-VIK mérnök informatikus A N A

2. BME-VIK villamosmérnöki A N A

3. OE-NIK mérnök informatikus A N A

4. BME-VIK mérnök informatikus A N K

5. BME-VIK villamosmérnöki A N K

6. OE-NIK mérnök informatikus A N K

vagy csak így lehet kitölteni:

1. BME-VIK mérnök informatikus A N A

2. BME-VIK mérnök informatikus A N K

3. BME-VIK villamosmérnöki A N A

4. BME-VIK villamosmérnöki A N K

5. OE-NIK mérnök informatikus A N A

6. OE-NIK mérnök informatikus A N K

2011. febr. 6. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Bármi lehet a sorrend. Ugyanaz a szak ugyanabban a suliban két különböző finanszírozási formában 1 jelentkezésnek minősül, sorrendtől függetlenül. Jó az első megoldás.
2011. febr. 6. 18:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. :)
2011. febr. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!