Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szlovakiai komáromban van...

Szlovakiai komáromban van internát középiskolások számára?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha beírod a google keresőbe: "stredné školy v Komárne" akkor az egyik találat a magyar tanítási nyelvű Ipari szakközépiskola. Ennek kollégiuma is van.

Bővebben itt:

[link]

2011. jan. 27. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:

,,A Komáromi Ipari Szakközépiskola szállás- és étkezési lehetőséget kínál csoportok részére hétvégeken és az iskolai szünetekben.,, ez azt jelenti hogy suliidőben nem lehet ott lenni? avgy vlmit nagyon felreertettem?

amugy nagyon szepen köszönöm!!

ja és még azt szeretném kérdezni,hogy ez csak az ipari iskolahoz van,vagy mashoz is? pl én kereskedelmi akademiara szeretnek menni(obchodna akademia)...akkor én nem mehetek arra az internatra,ugye?:( köszi

2011. jan. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!