Salgótarjáni középiskolások! Madách vagy Bolyai?
Szia! Én Bolyais vagyok (kéttannyelvű, haladós),de nem bántam meg. A tanárok jó fejek, haladóba az angol kicsitnehéz mert sokat kérnek, de így van csak értelme(beszéltem egy Madáchos nyelvissel, aki mondta, hogy csak ismételnek, még a haladósok is, nálunk inkább a fejlődés a lényed, egy a gyakorlás a kezdősöknél van). Nem tudom az előző kommentelő hova jár, de a Bolyaiba szerintem elég sok program van. Körök minden témában, sok galériamegnyitó (és akkor rövidített órák :D ), pár délutáni program, meg ami a többi suliba(karácsony műsor, diáknap - az különösen jó szinte mindig -, gólyatábor, szivatás, ami azért nem olyan vészes mint a Madáchban - tudom, mert vannak onnan ismerőseim). Az osztálytársaim barátságosak, mindenféle személyiség van nálunk. A tanárokról: van nálunk is egy-kettő, aki kissé "fura", de még sincs olyan, (mint a például Madáchban az egyik kémiatanár - nevet direkt nem írok - ).
Szerintem a Bolyai a nyerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!