A sulidban a tanárok fel szokták rakni az órán leadott anyagot valahová (HIK, Illiás, stb. )? 1. Igen vagy nem? 2. Melyik főiskolára/egyetemre jársz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 16:31
1/5 anonim válasza:
Tanárfüggő. Van aki felteszi, vagy a tanszéki saját aloldalára vagy mindenkinek van egy www.sze.hu/~tanarneve oldala, és oda.
De van aki azt mondja ő már csak olyan ódivatú hogy írásvetítőről tanít. Na ő nem tesz semmit sehová :-)
Széchenyi István Egyetem, Közlekedésmárnök
2/5 anonim válasza:
Előfordul. Inkább nem, mint igen. De szerintem ez inkább tanártól függ, mintsem sulitól. Amúgy PTE BTK, ha számít.
3/5 anonim válasza:
Nem is hallottam még ezekről az oldalakról, azt se tudom, mik ezek...
4/5 anonim válasza:
Mi (BGF) CooSpace-t használunk. A legtöbb tanár a diáit felteszi, de van, aki csak fórumot indít, van, aki a katalógust is ott vezeti.
5/5 anonim válasza:
PTE-BTK-ra járok én is, az előző szakomon szinte mindent felraktak a Coospace-re. A mostanin (ugyan ott, csak másik szak) nagyon kevés dolgot, de néha előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!