Feleslegesen tanulunk annnyit?
Figyelt kérdés
Én júniusban végeztem, 7 évig jártam főiskolára, egy OKJ- s bizim, és két diplomám van. Nem a versenyszakmában dolgozom, hanem közalkalmazottként októbertől. Egyetlen bajom az állással, hogy kevés (tudom relativ) a fizetésem...úgy érzem feleslegesen tanultam ennyit..tavaly az ösztöndíjam volt majdnem annyi, mint most a fizetésem....ráadásul teljesen elment a kedvem a tanulástól, most azt érzem semmi pénzért nem mennék MSC-re...minek? ti hogy békéltek meg ezzel? (én nem szeretnék külhonba menni...)2011. jan. 2. 12:52
11/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az amivel kezdőként nem tudok megbékélni...
2011. jan. 10. 17:39
12/12 anonim válasza:
rengeteg midnet tanulunk feleslegesen. én most középiskolába 11-be járok és olyan fölösleges olgokat tanulunk (amiket amugy lehetetlen megjegyezni és van ami fölött 2-3 órát ülök). a testvérem általánosba jár és néha csak nézek, hogy miket tanulnak. olyan dolgokat amikről még az életben nem hallottam főleg az azok a természettudományos dolgok. földrajzból nekik idén egész európát meg kellett tanulniuk, az összes ország területeivel bányakincseivel meg minden hülyeségge együt... akinél albérletben lakok, annak a nőnek a lánya 33 éves, egyiptológusként végzett, és összvissz idióta turistákat terelget egyiptomban idegenvezetőként, akik nem érdeklődnek az ókori kultúra és egyáltalán semmi iránt, csak hogy hol van főzött vagyi meg ilyenek... a lánynak van 2 diplomája, már lassan 4 nyelvet beszél (arab, angol, magyar, német) és a tudása töredékét sem használja fel. szóval igen, rengeteg midnet tanulunk feleslegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!