Miért csak kevés hasznos dolgot tanulunk az iskolában?!
Gimis vagyok, kis csíra nulladikos, de év vége felé már a hajamat téptem.
A tanárok szerint nem vagyok hülye, sőt, de a sok feleslegesnek érződő, számonkért hülyeség miatt inkább azt érzem, hogy szakközépbe kellene mennem....
hát lehet, hogy az US-ban az életre nevelnek, de nagyon gáz a műveltségi szintjük.
a világ más részeiről nagyon keveset tudnak azt is hibásan
az amerikai lakosság 60%-a nem ismeri az írott betűt csak a nyomtatottat, szóval ott is vannak problémák
azért kell ennyi felesleges dolgot tudnunk, mert nem vagyunk nagyhatalom, mindenről tudnunk kell, mindent ismernünk kell a kis országok átka
ha anno vezetőink tökösebbek lettek volna és jobb államférfiak akkor most kb 40-szer ekkora területet birtokolhatnánk és lehetnénk mi is olyan degeneráltak, mint az amerikaiak
Hát azért gimiben nincs olyan szintű óriási tananyag, hogy ne lehetne megtanulni kis energiabefektetéssel. Már ha tényleg nem vagy hülye, de biztos nem. :)
Viszont utána, ha tovább szeretnél tanulni, biztos, hogy találsz olyan helyet, ahol azt tanítják, ami érdekel, az pedig már érdekes lesz és nem felesleges. Csak jól kell választani. Bár addig még van sok éved, de az jobb lesz hidd el, addig meg élvezd ki a gimit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!