Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy zajlik az egyetemeken a...

Hogy zajlik az egyetemeken a tesi ora?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy minden szakon van X felev kotelezo tesi, amikor valami sportra kell jarni. De mik kozul lehet valasztani? Oda megyek, ahova akarok, vagy vannak felsorolva lehetosegek?

Ha sulifuggo, akkor engem az ELTE-BTK erdekel.

2009. jan. 26. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk debrecenben is rengeteg féle-fajta sport van az általánosabbaktól kezdve(pl úszás,kézilabda,stb) az egészen elképesztőkig, mint pl a golf :D Én speciel lovaglást választottam. Azért fizetni kell, de vannak nem fizetősök is...attól függ, hogy különlegesebb sportot választasz e vagy valami általánosat, amit az egyetem magától tud indítani. Itt 2 félév a kötelező és elég komolyan veszik a megjelenést az órákon. De egyeteme válogatja...tavaly miskolcon tanultam, ott feliratkoztam tollaslabdára, kétszer lementem felírni a nevem, és megkaptam az aláírást, mégcsak ütőt se fogtam a kezembe. Mondjuk tanárfüggő is....érdemes a felsőbbévesektől érdeklődni :)
2009. jan. 27. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A kurzus úgy van meghírdetve, hogy intimitás nőknek. Nagyon népszerű a nők körében, mert gyorsan be szokott telni.

Petranova

2009. jan. 27. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy népszerű, mert nagyon hasznos :) kár hogy nálunk nincs... nem elég, hogy a szexet élvezetesebbé teheti, megkönnyíti a későbbi terhességet és szülést is....
2009. jan. 27. 16:00
 14/15 anonim válasza:
100%
Nálunk (Marosvásárhely, EMTE) fakultatív a testnevelés és lehet választani kosárlabda, foci, ping-pong és lányoknak aerobik közül, persze egyik nem zárja ki a másikat. De a legtöbben csak azért veszik fel a tantárgyat, mert két kreditponttal több lesz félév végén, és csak néhányan járnak el rendszeresen. Persze a tanárnő sem veszi nagyon komolyan. Mi inkább csocsózni szoktunk ;)
2009. jan. 30. 13:33
 15/15 anonim válasza:
100%

Nálunk a SZE-n 4 félév tesi kötelező !

Az órák ingyenesek..legalábbis amiről én halottam az tuti..de lehet van fizetős..passz..Szerintem jó dolog ,hogy nem csak a szellemi dolgokat akarják fejleszteni, hanem a testes is !

2010. máj. 28. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!