Gépészmérnöki képzésben melyik a jobb? Szent István Egyetem (Gödöllő), Óbudai Egyetem Bánki kar, vagy kecskemét Gamf?
Figyelt kérdés
Levelezőre szeretnék menni, Bánkin és Gamfon szombatonként vannak órák, Gödöllön kicsit kacifántosabb a szervezés ott hétköznap is van havonta egyszer.2010. dec. 22. 22:40
11/11 anonim válasza:
Gépészképzésben a 3 legjobb, legrégebbi, és legelismertebb a BME, ME és SZIE. Ez tény. Mind a három helyen lehet doktorizni is gépészetből tehát az oktatás is szinvonalas. Emellett ez a három egyetem tartja egymással a kapcsolatot több szinten is. Pl van egy megállapodásuk a nehézségről, hogy egyiket se lehessen könnyebben elvégezni mint a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!