Így is lehetséges a csillagászat földtudományiról?
Úgy, hogy a Debreceni Egyetemen tanulnék földtudományt(de ott nincs Msc csillagászat) és 3 év után az Elte-re jelentkeznék mesterképzésre?
Bocsi az értetlenkedésemért, de jobb, ha rákérdezek.:D
hm, tavaly még volt csillagászat tudtommal. De én lebeszélnélek. Én oda járok geográfus szakra (ötéves képzés) és nagyon rossz a módszer, a követelmény sok, és nincs elismerve a diploma. Főleg az új rendszeré!
Ja és tanulsz majd ilyen finomságokat, mint föld és élet fejlődése (azthiszem más neven fut) meg hasonló dolgokat, ami baromi nehéz, mert Püspöki Zoltán követel!!!
Köszi a válaszokat:) Akkor még átgondolom a Debreceni Egyetemet egy párszor...
Utolsó! Köszi, ezt még nem is néztem, igaz nagyon messze van.:S
utolsó vagyok: fizika szakos csillagász szakiránnyal sokkal jobb leszel, mint az földrajzos kamucsillagásszal. igaz, hogy ha kelet-magyarországon laksz, akkor messze van szombathely, és az itteni koleszok se éppen az ország legjobbjai, viszont a tanulmányok garantálom, hogy tetszeni fognak és jól is fognak menni, ha ilyesmi érdekel. van az egyetem tetején egy frankó csillagvizsgáló, amit a diákok is használhatnak saját kutatásokra, megfigyelésekre, ráadásul már kezdik építeni az új, mégmodernebbet, ha jól tudom.
itt van róla bemutató film, ha még működik ez a régi link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!