Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Passzív féléven kaphatok...

Passzív féléven kaphatok ösztöndíjat az előző félévi átlagom után?

Figyelt kérdés
Külföldi munka miatt szüneteltetem az egyetemet jövő szeptemberig, most elég jó lesz az átlagom, de félek, hogy nem kapok ösztöndíjat, ha passzív félévre megyek. Azt tudom, hogy családi pótlék jár így is, de az ösztöndíjról nem találtam semmi infót.
2010. dec. 17. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nem. Ebben az esetben viszont akkor kapsz, ha visszajöttél, szeptemberben.
2010. dec. 17. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Családipótlék mióta jár a felsőoktatásban tanulók után?
2010. dec. 17. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: én is kaptam, egészségügyi okból emelt összegű családi pótlékot, és az 23 éves korig jár, ha tanulsz.
2010. dec. 17. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
csak aktív félévben folyósítanak, azt viszont nem tudom, hogy fél év elteltével fognak-e. Nekem nem folyósították, amikor fél évig passzívon voltam. (BME)
2010. dec. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!