Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy osztálytársam mindig...

Egy osztálytársam mindig tőlem kér szendvicset. Néha kettőt rakok be, és ha meglátja, hogy eszem, mindig kunyerálna. Megbántani nem akarom, az óvatosságból nem ért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyiket reggel szeretném megenni, másikat mondjuk dél körül. Mindig együtt van óránk, sutyiba nem tudok enni.
2010. dec. 16. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ötödikben-hatodikban volt egy osztálytársam, aki mindig kunyerált szendvicset. Én magam is iszonyú mennyiséget voltam képes abban a pár évben megenni, anyám meg olyan volt, hogy hogyha mondjuk hármat rakott mindig, és én azt egy héten át mindig eltüntettem délutánra, akkor elkezdett négyet rakni, hogy biztos nem elég... az osztálytársam meg kifigyelte a dolgot :DDD

Igazából kajának mi sosem voltunk szűkében, azt már nem tudom, hogy nekik pénzük nem volt, vagy ideje az édesanyjának, de mindenesetre az én anyám is tudta, hogy átlag napi 1.5 szendvicset legalább az xy eszik meg, azt hiszem, úgy volt vele, hogy ezen már ne múljon :).

2010. dec. 16. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Erről egy párbeszéd jut eszembe, amikor már az első óra alatt betermeltem a pad alatt a 4 szendvicsemet :D

Nagyszünet:

én: - Tomi, van kajád?

Tomi: - Van.

én: - Adsz? :D

Tomi: - Nincs :D:D:D

Jót röhögtünk rajta, nem sértődött meg ő sem és én sem :D. Ha nem akarod megbántani, akkor kísérletezd ki, hogy mit nem eszik meg, de te igen :D. Azután mindig azt viszel :D. Vagy egyszerűen megmondod, hogy neked szükséged van a kajára, és most nem adsz. Mondjuk én soha nem sajnáltam a kaját, ha kért tőlem valaki, de előfordult, hogy én kértem, mert vagy nem vittem, vagy már megettem :D. Ilyenkor ahhoz mentem, aki múltkor tőlem kért (pl. Tomi :D) mondjuk a baj az, hogy a padtársam volt és látta, hogy 4-et megettem :D. De adott a kólájából 3 kortyot. Az is valami :D.

2010. dec. 17. 12:06
 13/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen osztálytársam..ő nem tőlem kért, hanem a padtársától..de ő is mindennap..a padtárs ugyanígy unta már a dolgot, de mégis mindig plusz kaját hozott be, vagy ő nem evett..persze a "kunyeráló" mikor volt valami édessége, gumicukor vagy valami azt nem vette elő hanem a táskájából húzott ki magának egyet-egyet..na ez a bunkóság szerintem -.-..
2010. dec. 21. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is kunyeráltak mindig 12 éven át.

Volt lány, akiről tudtam, hogy szegény, de olyan is volt, akit minden reggel audival hozott az apja.

Hiába próbáltam toleráns lenni azzal, akiről tudtam, hogy szegény, egy idő után már az agymra ment.

Sajnáltam meg minden, de pofátlanságnak tartottam, hogy kérte a kaját. Úgyis adtam volna magamtól, mert sajnáltam és tudtam, hogy lehet, hogy kb. annyi az egész napi kajája. De amikor kinézik a kaját a szádból, brrrr.

Egy másik osztálytársamnak emg amikor adtam egy szalámis szendvicset visszakérdezett, hogy sonkás nincs? Mondom bocs, de azt én enném.

Én úgy szoktattam le őket, hogy olyan kaját vittem, amit tudtam, hogy nem esznek meg. Juhtúró, szardellás szendvics, stb.

Leszoktak róla. Esetleg szerezz be direkt erre az alkalomra valami extra szar cuccot a kenyérre.

2010. dec. 21. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne adj neki. Teljesen ráállt arra hogy majd te úgyis adsz, ezért nem visz és nem is vesz.

Ne hagyd magad kihasználni.

Pár hétig vigyél csak egy szendvicset magaddal, a másodikat eddig úgysem etted meg, és majd talál mást, akire rászállhat.

2011. jan. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!