Mégis miért akar a legtöbb osztálytársam az LT-re jelentkezni?
Figyelt kérdés
Még a honlapját se találom (talán nincs is?), túl sok találat jön ki a googleben. Pedig már kíváncsivá tettek. Tényleg annyira jó suli ez az LT?2011. nov. 5. 09:47
1/12 anonim válasza:
Maradjunk az ELTE-nél. Az ország legrégebbi egyeteme. A gugli most már mindenben a segítségedre lesz.
3/12 anonim válasza:
Nem LT a neve, hanem ELTE, és ha az utóbbit írnád be google-ba, találnál is valamit. -.-
4/12 anonim válasza:
Fölöslegesen keresgélsz. Ennyi ésszel téged úgysem vesznek fel.
5/12 anonim válasza:
jujj, ez az LT egy kicsit most durva volt...ahogy az előttem levők is leírták ELTE , Eötvös Lóránd Tudományegyetem . És igen tényleg olyan jó suli az ELTE, de (már ne vedd sértésnek) nem neked találták ki.
6/12 anonim válasza:
Ha a legtöbb osztálytársad az "LT-re" akar jelentkezni, akkor gondolom, végzős lehetsz, az meg elég nagy baj, ha nem tudod leírni helyesen. Még ha utána is néznél... Nem akarok én itt cse.szegetni, de hogy valaki ne tudja leírni helyesen, azt amit akar, az már szerintem a műveletlenségnek a legteteje.
16/L
8/12 anonim válasza:
Loránd az a Lóránd....
Ciki, ha vmibe belekötsz, de te sem tudod helyesen.
9/12 A kérdező kommentje:
Jól van már na!! Leírva még sose láttam... Hallásból pedig elég nehéz kitalálni, hogy ELTE, és nem LT
2011. nov. 5. 11:53
10/12 anonim válasza:
A leírva LT lenne, akkor úgy mondanád ki, hogy Elté, nem úgy, hogy Elte. Légyszíves ne jelentkezz egyetemre.
Ezen az LT dolgon úgy éreztem magam, mint akinek kést forgatnak az agyában.
És igen, annyira jó iskola, de a közelébe se menj, könyörgöm. Sőt, semmiféle felsőoktatási intézmény közelébe ne menj. NE! SOHA!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!