DE / Corvinus / ELTE igazgatásszervező szak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mit gondoltok az igazgatásszervező szakról? A fent említett 3 egyetem közül melyiket tartjátok a legjobbnak figyelembe véve az oktatás színvonalát, a diploma értékét,a hallgatói életet, a várost, az anyagiakat, a későbbi munkalehetőségeket? Szabolcs megyei vagyok, tehát Debrecen lenne a praktikusabb, de nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a legjobb választás. Nagyon örülnék mostani vagy már végzett hallgatók válaszainak. Lehetőleg kulturáltan (néhány kérdésnél nem ezt tapasztalni -.-). Előre is köszönöm.2010. dec. 16. 15:24
11/13 A kérdező kommentje:
-jegyzőként
2010. dec. 22. 12:28
12/13 anonim válasza:
Én elsővéves igazgatásszervező vagyok a DE-n. Szeretem ezt a szakot mert a jogi tantárgyakat jól ötvözi a közigazgatásival pl.: menedzsment, közigazgatás alapintézményei. Érteni kell az összefüggéseket nem csak magolni. És ha megkérdezik mi vagy? Pont ezért jó az igazgatásszervező kifejezés mert nagyon sok mindent magába foglal, nem olyan mint egy egyszerű matematika tanár. Az elhelyezkedés témát érintőleg : a közszektorban: önkormányzatoktól kezdve állami intézményekig és magán szektorban is ellehet például vállalatoknál, non-profit cégeknél. Szeretem ezt az egyetemet, szerintem színvonalas az oktatás, lehet hogy a Corvinus diplomáját jobban minősítik de úgyis egy munkahelyen a gyakorlat és a tudás többet számít, valamint a Corvinus után rögtön a Debreceni Egyetem igazgatásszervezői következnek a "rangsorban". Az ELTE-n nincs ilyen szak, ebben az évben indítottak Miskolcon. Mivel viszonylag kevés az ezen a szakon végzettek száma az egész országban, ezért bármelyik egyetemet is váalsztod szinte biztos az elhelyezkedés- mivel hiány van.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ! :) Megnyugtató volt, amit írtál. :)
2011. jan. 15. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!