DE / Corvinus / ELTE igazgatásszervező szak? Bővebben lent.
én Debrecenben tanulok igszervező szakon, most vagyok első éves és eddig szerencsére csak pozitív dolgok értek.
A hallgatói élet nagyon jó, a tanárok segítőkészek, a város pedig gyönyörű (nem beszélve arról, hogy jóval olcsóbb mint Pest)
Maga a szak szerintem azért jó,mert nem csak egyfajta dolgot tanulunk (van alkotmánytöri,közmenedzsment,szociológia,közgazdaságtan..)
A debreceni diploma értékéről meg annyit, hogy a vidéki egyetemek közül ennek a legjobban megbecsült a jogi kara.
19:41: nappalis tényleg nincs, csak levelezős
19:52: A szakot én elsősorban azért találom kifizetődőnek, mert elég széles körben tanulnak a hallgatók, ahogy tudom jogtól kezdve matekon át informatikáig, ezért szélesebb körben lehet elhelyezkedni. Emellett gyakorlati munka elsősorban, területi szerveknél, bankoknál, magáncégeknél. Jogi diplomát is ki lehet belőle hozni, de azt azért nem szeretném, mert ha jogászképzésről esik szó manapság, legtöbbször azt lehet hallani, hogy sokan nem találnak munkát. Az igazgatásszervezőben ezért látok több lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!