Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Teljesen tanácstalan vagyok....

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most kezdtem el a Gimnáziumot, de nagyon nem érzem ott jól magam, minden nap sírok, egyszerűen kiborít. Nmetudom miért! Mindenki tök happy, rajtam kívül! Az osztály szörnyű , és mégis! A padtársam az, akivel jóban vagyok, ő az egyetlen barátnőm az osztályban! nem akarok 4 évig ezzel az osztállyal lenni, ezért valószínűleg iskolát váltok! Oda szeretnék menni, ahová jár 3 régi barátom, és a legjobb barátnőm! De az a gond, hogy elég jóba lettem a mostani padtársammal, és nem szeretném megbántani. Nagyon szomorú lenne, ha elmennék, hiszen az általánosban is hagyták már ott barátnői, de ottmaradni sem szeretnék, mert egy lelki roncs leszek, és meg kell magam játszani! :(

Hogy csináljam, hogy ne bántsam meg a barátnőmet? :=(

2010. dec. 12. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte, de légy most önző. Attól még maradhattok barátok, de így csak te mész tönkre.
2010. dec. 12. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd jól érzi ott magát? Ő nem tervezi hogy elmegy?

De tudnod kell, hogy az átjárás nem túl egyszerű szerintem legyél most önzőbb és próbálkozz.

Kitudja ha ott maradsz mi lesz még.

2010. dec. 12. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el, ne maradj olyan osztályban, ahol ennyire nem érzed jól magad. Az új barátnőd is válthatna veled, ha el tudjátok intézni.
2010. dec. 12. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a gond, hogy ő szeret ott lenni, és azt hiszi hogy én is :/ Azt hiszem, beszélgetnem kell vele!

A másik gond az, hogy ott dolgozik az apja, és nagyon messze lakik attól a sulitól, ahova szívesen mennék! :S

Tehát ez nem megoldható!

van néhány oszt. társam, akik még kedvesek, de én ennek ellenére nagyon nem érzem magam ott otthonosan! Mindig magamba roskadok, már a szüleim is észrevették, hogy szinte sosem vagyok vidám, és alig van kedvem beszélgetni! :(

2010. dec. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!