Melyik egyetemre járnak a leggazdagabb diákok Magyarországon?
Szegény kislány. Élete legfontosabb dolgai: opera, színház, kiállítás... püff... nem irigyellek
az én életem legfontosabb dolgai:a családom, a párom, és a barátaim. És ha velük vagyok, akkor nem az a lényeg,h mit csinálunk, hanem, h együtt vagyunk. Nem lenne szabad a tevékenységnek megfelelő embert választani, mert ha egyszer nem az operában/színházban/kiállításon vagytok, akkor lehet, hogy meg fogod ismerni a belső tulajdonságait és vagy álompasi vagy tragikus(de 1 a lényeg, gazdag). Bár lehet, h kell valami beszédtéma és emiatt nagyon fontosak az általad kedvelt és nélkülözhetetlen programok, tény, hogy a sznob emberek nem tudnak megnyílni mások előtt és csevegni a "semmirő", vagyis mindenről. :) Sok sikert külföldön. Óvatosan, mert Vilmos már elkelt, Herrynél még befuthatsz :D
Ha nem vagy bizonyíthatóan nemesi származású, azaz kékvér, sohasem fognak befogadni téged az arisztokraták - akármennyire is gazdag vagy/leszel, meg akárkinek is leszel a felesége. Én kékvér vagyok, de anno közbeszóltak a világháborúk, a családom mindent elvesztett. Én ennek örülök, mert egyrészt nem kell pénzt kiadnom az ingatlanok rendbentartására, másrészt, mivel nincs pénzem, elkerülnek az érdekemberek - gyűlölöm a képmutató, kétszínű embereket, az anyagias, ostoba ficsúrokkal együtt. A viselkedésemen nem érződik a származásom, ugyanolyan vagyok, mint a többi ember. Nem tartom magam többre.
Egy rövid tanács; a magad érdekében jegyezd meg, Kérdező: BANKSZÁMLÁBÓL SOSEM LESZ GERINC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!