Melyik egyetemre járnak a leggazdagabb diákok Magyarországon?
úristen....pénzleső kis ...
hallod ez elég gáz hogy így választasz.
Akkor az van... 20 éves vagyok, nem akarok már kalandozni, tartalmas párkapcsolatot szeretnék, amire lehet építeni is adott helyzetben. Hozzá vagyok olyan dolgokhoz szokva, amelyeket nélkülöznöm kellene egy szegény fiú oldalán. Ilyen például az opera, rendszeres színház, kiállítás. Nekem ezek fontos dolgok - hobbik -, másrészt nem is haszontalanok. Olyan párt - majd később férjet szeretnék -, akinek az oldalon nem kell feladnom a számomra legfontosabb dolgokat.
Másrészt, volt már nálam jóval alacsonyabb szinten élő párom, nem engem zavart akkor, hanem őt... Kellemetlenül érezte magát a családom társaságában, nem tudtunk elmenni sokszor olyan helyre, amelyik mindkettőnknek megfelelt volna... Ezek borzalmas dolgok voltak!
Azt hiszem, ennyi elég is volt a magyarázkodásból, nem azért tettem fel a kérdést, hogy az én értékrendemet tegyük terítékre.
Az érdemben válaszolóknak köszönöm szépen! Végül nem magyar egyetem mellett döntöttem, Angliában fogok tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!