Milyen esélyeim vannak az átkerülésre?
Figyelt kérdés
9.-es vagyok. Ez az osztályközösség amibe belekerültem nem jó. Folyton piszkál egy csapat gyerek és ez meglátszik a teljesítményemen is. Egy másik suliba szeretnék menni de matek szakra. Mennyi esélyem van hogy egy kisebb iskolából felvegyenek egy nagyobb iskola matekszakjára?
Kérlek segítsetek!
2010. nov. 15. 20:29
1/2 anonim válasza:
ha van ott férőhely és jók voltak az eredményeid átvehetnek. de erre ne építs szerintem. meg miből gondolod, hogy ott nem piszkálnak majd? nem kell ezt olyan komolyan venni. mindenkit csesztetnek a középsuliba. csak van aki le se szarja és van aki szétstresszeli magát miatta. ilyen a középiskola...
2/2 A kérdező kommentje:
Csak tudod az a baj hogy az utóbbi vagyok. És ez rámegy az eredményeimre és az egészségemre is lassan. Hát mivel több jó barátom ment más sulikba azért remélném hogy ott jobb lenne.
2010. nov. 16. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!