Szerintetek a tornatanárok inkább szigorú fegyelmezett, vagy laza emberek? Nálatok milyenek?
Figyelt kérdés
ma 16:46
1/5 anonim 

válasza:

A többségük egy vadista szandál emlékeim szerint... -_-
2/5 anonim 

válasza:

A fiatalabbak normálisak. Ahogy megy az idő úgy keserednek meg, hogy még annyira se voltak elég jó sportolók, hogy edzők legyenek.
3/5 anonim 

válasza:

Az én tanáron smasszer volt régen, és sokszor azt hitte még szolgálatban van.
A fiamé se normális teljesen.
4/5 leventegyakori válasza:
Nekem 4 tesitanárom volt az elmúlt 8 évben. Mindegyikre jellemző volt hogy ha tiszteletlen vagy vele, akkor ő is az lesz, viszont ha tiszteled, mindig mosolyogva köszönsz, megcsinálod amit mond vagy megpróbálod, nem rinyálsz, akkor nem lesz baj. Az utolsó 4 évben egy 55 éves férfi tesitanárom volt, aki kicseszett jófej volt, folyton poénkodtunk meg nevettünk, viszont ha mondta feladatot akkor azt meg kellett csinálni. Hát egyes osztálytársaim visszapofáztak neki, és durván le lettek cseszve, szóval szigorú is tudott lenni, de alapból mindegyik tesitanárom normális volt.
5/5 anonim 

válasza:

Nálunk pont fordítva volt ahhoz képest, ahogy a 17:21-es írja. Az öregebb tesitanárok rájöttek, hogy úgyse figyelünk rájuk, és szinte minden órán azt csináltunk náluk, amit akartunk, főleg az utolsó két évben. Amikor bringával jártam, és utolsó óra volt a tesi, simán elengedett az egyik, hogy biciklizzem körbe a várost (amit amúgy meg is tettem, mert szeretek biciklizni). Viszont pár évfolyammal alattunk kikaptak egy lelkes fiatalt, aki keményen próbált mindenféle gyakorlatot tanítani, és néhány órán olyan edzéseket csinált, hogy vödörrel kellett felönteni a társaság felét, mert szó szerint beájultak közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!