Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hiányzik az egyetem. Érzett...

Hiányzik az egyetem. Érzett így más is?

Figyelt kérdés
Szóval, kb. fél éve végeztem az egyetemen, azóta még nem sikerült elhelyezkedni, de folyamatban van interjúm. A napokban valami hihetetlen módon tört rám az érzés, hogy nagyon hiányzik az egyetem, az egyetemi lét, a pörgősség és szinte minden, ami az egyetemi évekhez kapcsolódik (kivéve vizsgaidőszak és társai). Tudom, hogy normális ilyenkor egyfajta gyászt érezni, mert egy több éves korszak záródott le, de akkor is nagyon összeszorul a szívem, ha eszembe jut. Nektek is volt ilyen érzésetek végzés után?

tegnap 22:04
 1/1 DonDon3500 válasza:
36%
Dehogy. Utáltam. Repülômérnök nem lettem, pilóta vagyok. De csak elsôtiszt (easyJet). Kapitány nem szeretnék lenni. Jelzem, semmit nem hasznosítottam az akadémián abból, amit az egyetemen tanultam.
tegnap 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!