Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogasz, gazdalkodas es menedzs...

Jogasz, gazdalkodas es menedzsment, vagy valamilyen rendeszeti szakot valasszak?

Figyelt kérdés
jan. 21. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát... mi szeretnél lenni?
jan. 21. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat leginkabb a jog erdekel, nagyon szeretnem azt tanulni, viszont felek, jogy menne e , megrne e sok mindent felaldozni, alapvetoen a gazdalkodas annyira nem az en vilagom, viszont sokak szerint egy teljesitheto szak es az elhelyezkedesi lehetosegek sem rosszak. Egyebkent van mar egy szakmam, arra is gondoltam , hogy ahhoz kapcsolodoan szerzek egy diplomat, ugyhogy most kicsit tanacstalan vagyok
jan. 21. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én másképp kérdezem: milyen munkakörben látod magad szívesen-boldogan? Pl. döntéshozatal,adminisztráció, számolni szeretsz-e, szabálykövető vagy-e, kreatív vagy-e, tűröd-e a monotonitást, stb. Ebből lehet, hogy tudok segíteni a mérlegelésben. Jogász és közgazdászvagyok.
jan. 22. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez igy nehez. Alapvetoen eleg kreativ vagyok, szeretek problemakra megoldast talalni es megoldani. A monotonitast talan nem turom annyira jol, bar meg nem is kellett igazan megtapasztalnom. Azt nem szeretem ha nagyon korlatoznak es megmondjak mit es hogyan csinaljak. Szamolni egyebkent mondhatni szerettem (gimiben szamoltam utoljara), viszont nem voltam tul jo matekos sajnos ,harmasra erettsegiztem, bar ezt gondolom nem lehetetlen felhozni
jan. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!