Megbuktam egy vizsgán? Most ilyenkor mi van?
Múlt héten vizsgáztam egy tárgyból, írásban. Ma délelőtt írta be a jegyeket. Nekem bukó lett. 12.00-ig még éppen fel tudtam volna venni újra a vizsgát, de nem vettem fel, mert abban az időpontban órára pontosan már van egy másik vizsgám, amit már nem tudtam leadni és cserélni az időpontot. Mondjuk nem sokat segített volna, mert a múltheti vizsga óta nem is foglalkoztam azzal a tárggyal, ha meg bemegyek, akkor a másik vizsga nincs, mert nem mentem be, de legalább tavasszal ki is lett volna rá írva a vizsgadíj Neptunban az igazolatlan hiányzás miatt.
A Neptunban a holnapi időpont az utolsó, összesen három időpont volt meghirdetve, három egymást követő hétre, én a második időpontot vettem fel. Az oktató nem válaszol az emailekre (más tárgy miatt még ünnepek előtt egy héttel kerestem, és többször is írtam neki, és semmi válasz, más szaktársaknak se válaszol)
Akkor most erről a tárgyról ennyit, és bukó? Emiatt csúszni nem fogok, nem épül rá semmi, de nem szívesen fizetnék kreditbüntit...
#1 Az fasza. Tudomásom szerint biztosítani kéne úgy vizsgaalkalmakat, hogy háromszor fel tudja venni a hallgató (nyilván ésszerű keretek közt, nem úgy, ha valaki először a vizsgaidőszak utolsó hetén lévő vizsgára ment el), meg elvileg lenni kéne minimum négy alkalomnak...
#2 Hát jó, csak vannak emailek, amikre hetek óta nem válaszol... Szóval sokra megyek, ha írok (írtam, megkérdeztem, hogy lesz-e még időpont és ha igen, mikor), és meg se nézi ezt sem... :D
Mondjuk állítólag előadáson azt mondta, hogy több időpontot majd fog meghirdetni, de nem tudom, nem jártam be... (Mert hát jó kis óraütközés, és nem tudok két helyen lenni egyszerre...)
meg elvileg lenni kéne minimum négy alkalomnak
NAgyon kevés helyen vann így, általában két alap és egy uv áll rendelkezésre. De ezen felül is van intézmény, ahol félévente két alkalommal lehet csak vizsgázni egy tárgyból.
Intezmenyfuggo, hogy mennyi vizsgat kellene hirdetni. Nalunk 3 van max.
Sajnos ok nincsenek ra tekintettel, hogy masbol is vizsgazol, kiirjak a harmat es kesz.
3 kell... nem 4! A 4. max jófejség, ha nincs pl elég férőhely egy vizsgára. De sztem itt ez nem áll fenn...
Ezzel kár védekezned, mert akkor azt fogják mondani, miért nem ment el az elsőre!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!