Mit tegyek? megbuktam 2x szakmai írásbeli vizsgán
Figyelt kérdés
megbuktam 2x szakmai írásbeli vizsgán... pótvizsga se sikerült.. Lehet tovább próbálkozni? Gyakorlati vizsgám megvan.2021. okt. 8. 05:13
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha jól tudom akkor az már fizetős?
2021. okt. 8. 05:24
3/19 A kérdező kommentje:
Estin tettem le... sajnos ebben az iskolában nem jól tanítottak..:( Többiek épphogy átmentek kettessel.
2021. okt. 8. 05:25
6/19 anonim válasza:
Írja a kulcsszavaknál, hogy pincér.
Kérdező, az esti képzés sajnos már nem arról szól, hogy jól tanítanak-e. Meg kell tanulnod önállóan elsajátítani a tananyagot. Biztos kaptatok valami tankönyvet vagy jegyzetet, amellé keress még neten anyagokat. Biztos találsz olyat, amit könnyebben be tudsz fogadni.
7/19 anonim válasza:
Nem kaptátok meg a vizsgakérdéseket? Azt előtte odaszokták adni, hogy mire számítsatok.
8/19 anonim válasza:
"megfogom a kaját és kiviszem aki kérte" ennyinek kéne lennie a vizsgának nem?
Laikusként kérdem
9/19 anonim válasza:
Az is lehet, hogy egyszerűen nem tudsz írásban fogalmazni, az olvasó nem érti meg a leírtakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!