Mi van akkor, ha megbuktam nyelvtanból az osztályozó vizsgán?
Augusztus utolsó két hetében szokott lenni.
Tekintve, hogy egészen szép a helyesírásod, kétlem, hogy ne tudnád megtanulni egy 2-esre, bármennyire is nehéz.
Az iskola mondja majd, hogy mikor lesz. Egyébként még csak június közepe van, augusztusig simán fel lehet készülni
Nézd át a tankönyvet, munkafüzetet, hogy mik voltak benne
Ha meg szülő megszól, hogy megbuktál belőle, akkor mutasd meg neki milyen hülyeségeket vesztek. Én őszintén már nem nagyon emlékszem, pontosan mik voltak, de a mássalhangzótörvényeket megtanulni, meg hogy egy szó egy mondatban éppen ok vagy célhatározó, állapot vagy minőségjelző, na annak biztosan semmi értelme, ami a nyelv gyakorlati használatát illeti. Nem tudom, ezek mikor voltak, csak hogy voltak, de bármi is van a munkafüzetben, ha egy ehhez hasonló értelmetlen dolgot megmutatsz apudnak, talán nyugodtabban veszi. Főleg hogy augusztusban még átmehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!