Egyetemen (DE, BME) lehet azért egyéni tanrendet kérni mert teljes állásban dolgozok nappali szakon?
Figyelt kérdés
Csak akkor tudom kifizetni a kepzest es a lakhatast ha dolgozok teljesen 40 órában mellettema 13:18
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg. BME-n tudom hogy csak nappali van, de nincs esetleg a szakod valahol levelezőn vagy estin?
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs mert a specializacio is fontos nekem
ma 14:14
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a TO-t (Tanulmányi osztályt). Ha nem megy, akkor még mindig ott a diákhitel, koli/szobabérlés, szociális ösztöndíj, diákmunka. Esetleg azzal is próbálkozhatsz, hogy elcsúsztatod a képzést és pl 3 év helyett 5 év alatt végzed el, így kevesebb tárgyad lesz egy félévben és több időd lesz dolgozni. Nem is kell mindenre bejárni.
4/4 anonim válasza:
Mondjuk ott a BME oldalán: NEM ADHATÓ KEDVEZMÉNYES TANULMÁNYI REND ANNAK, AKI DOLGOZIK, EZÉRT NEM TUD ÓRÁKRA JÁRNI.
DE: Nem részesülhet egyéni tanulmányi rendben az a hallgató, aki
- magánúton, munkavállalóként vagy munkahelyi kiküldetésben tölti külföldön a félévet,
- nappali tagozatos hallgatóként tanítási gyakorlatát tölti, vagy munkát vállalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!