Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogi egyetemen néha miért tud...

Jogi egyetemen néha miért tud többet, és miért kap jobb jegyet egy levelezős hallgató a nappalis hallgatónál?

Figyelt kérdés
A nappalisnak még szemináriuma is van, egész nap tanulhat.

2022. aug. 18. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez nagy altalánosságban nem mondható el. Igaz a jog nagy része elmêletből áll, de a levelezős hallgatókra mindig az szokott a jellemző lenni, hogy a gyakorlati részben ügyesebbek de kevesebb az elméleti tudásuk.

Szerintem csak nagyon szorgalmas levezősök lehetnek, ennyi az egész :)

Én egészségügyi szakra járok, de nálunk elméleti tárgyakból sorra buknak a levelezősök.

2022. aug. 18. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Véletlenül előfordulhat pár ilyen is, de a legjobb eredményeket elérő hallgatók azért zömében nappalisok szoktak lenni. Én például olyan jogászról még nem hallottam, aki summa diplomát szerzett volna levelezőn (de cáfoljon meg nyugodtan valaki, ha tud ilyenről).
2022. aug. 18. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
2: Olyanról hallottam, aki levelezőn végezte a graduális jogászképzést, majd levelezőn a jogi PhD-t, és ott lett summa…
2022. aug. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!