Jogi egyetemen néha miért tud többet, és miért kap jobb jegyet egy levelezős hallgató a nappalis hallgatónál?
Figyelt kérdés
A nappalisnak még szemináriuma is van, egész nap tanulhat.2022. aug. 18. 12:32
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nagy altalánosságban nem mondható el. Igaz a jog nagy része elmêletből áll, de a levelezős hallgatókra mindig az szokott a jellemző lenni, hogy a gyakorlati részben ügyesebbek de kevesebb az elméleti tudásuk.
Szerintem csak nagyon szorgalmas levezősök lehetnek, ennyi az egész :)
Én egészségügyi szakra járok, de nálunk elméleti tárgyakból sorra buknak a levelezősök.
2/3 anonim válasza:
Véletlenül előfordulhat pár ilyen is, de a legjobb eredményeket elérő hallgatók azért zömében nappalisok szoktak lenni. Én például olyan jogászról még nem hallottam, aki summa diplomát szerzett volna levelezőn (de cáfoljon meg nyugodtan valaki, ha tud ilyenről).
3/3 anonim válasza:
2: Olyanról hallottam, aki levelezőn végezte a graduális jogászképzést, majd levelezőn a jogi PhD-t, és ott lett summa…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!