Mi a véleményetek az ELTE japánszakjáról?
3 éve tanulok japánul, egy évig voltam cserediák. Nyáron meglett az N4-es nyelvvizsgám. Érettségizni is japánból fogok. Hallottam, hogy teljesen kezdőként elég nehéz boldogulni. De ennyi tapasztalattal érdemes lenne jelentkeznem?
Illetve, ha valaki tud valami bővebbet mondani a minor szakokról, kérem ne habozzon.
Annyit tudok a japán szakról, hogy a diákok, akik onnan jönnek az óráimra, mindig nagyon okosak és motiváltak. Simán ki tudnak jutni Japánba ösztöndíjjal. És ott tanít Szabó Balázs azt hiszem 6. danos aikido nagymester, aki nagyon jó fej.
Annyit tudok javasolni, hogy vegyél fel mellé második évtől egy gazdasági alapszakot szombati levelezőn (például turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing vagy nemzetközi gazdálkodás [azaz logisztika]). Élni is kell utána valamiből. Egyébként nagyon jó szak.
Köszi a válaszokat :D
Igazából ez csak a B opció lenne. Első sorban történelemszakra szeretnék jelentkezni. És gondoltam, hogy felvenném mellé minorszakként a japánt, mert érdekelne a japán történelem, mint szakirány a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!