Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért mindenki ilyen negatív...

Miért mindenki ilyen negatív a tanári diplomával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok végzős technikumos tanuló vagyok aki már letudta a szakmai vizsgáján kívüli érettségiket és pályaválasztás előtt állok.

Szomorúan tapasztalom, hogy rengetegen lefelé beszélik itt a velem egy ruhában járókat, azokat, akik valamilyen tanári egyetemre készülnének. Én biológia-kémia, vagy biológiai-matematika szakra készülök. Miért látjátok ennyire reménytelennek ezeket a párosításokat? Tanárra szükség van, főleg elhivatottakra. Hatalmas hiány van az általam említett szakokból. Én igenis látom a reményt, hiszen ez nagyban tanárfüggő is, nekik a feladatuk az, hogy a következő nemzedéket megformálják amennyire lehet. Azt sem értem, hogyha valaki egy jobb képességgel rendelkezik akkor miért menjen egyből orvosi, gyógyszerészeti fogorvosi stb... szakra ? Tanároknak már a gyengébb képességűek is jók? Hogy fognak ők minőségi oktatást nyújtani?... Nem lenézem őket, nehogy félre értseket, viszont irtó alacsony manapság már a ponthatár.

ma 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

lefelé beszélik itt a velem egy ruhában járókat

tanári egyetemre készülnének

Hű, azért a motivációs levelet majd olvassa el, valaki, mert ha ilyeneket írsz, kiröhögnek. Lebeszélni éehet, lefelé beszélni nem. Nincs olyan, hogy tanári egyetem, stb.

ma 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Tájszólásról te sem hallottál kedves kommentelő.
ma 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
De úgylátom a lényeget megfogtad... Én is veled kapcsolatban :) Te csak egy TROLL mindent megmondó vagy
ma 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Azt se tudod, mi a tájszólás :)
ma 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
5, én nem szeretném, ha olya javítaná a gyerekem biosz esszéjét, aki nem tud helyesen magyarul. Egy pedagógussal szemben hadd legyen már alapvető elváras, hogy képes normálisan beszélni és írni.
ma 21:32
 6/8 anonim válasza:
60%

6, Húha, mert te most azt mondod nekem, hogy olyan vészes mértékben írt helytelenül?? Kicsit elvagy tájolódva... Te magad is leírtad hogy BIOLÓGIÁT javítana nem pedig magyart. Mindent néznek egy biosz esszében kivéve a nyelvtant ezt is megsúgom neked.

Kérdező emberből van, ő sem tökéletes. De nem nagy hibát vétett egyáltalán. Te csak rosszindulatú vagy.

Könyörgöm ne azon akadjunk már fel, hogy osztatlan tanári szak helyett azt írta, hogy tanári egyetem...

Biosz tanár a bioszban emelkedjen ki, azt kell tanítania nem a nyelvtant... Amúgyis sok éve van még ilyen műhibákat kiküszöbölnie...

ma 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
7, egy értelmes, hibátlan mondata nincs. Éppen eléggé a béka segge alatt van a pedagógusok megítélése, jó lenne, ha nem romlana tovább.
ma 22:10
 8/8 A kérdező kommentje:

5, 7, köszönöm

A többi kedves válaszadót pedig jelentettem és a további "jóindulatú" trollokat is szintúgy jelenteni fogom. Egyszer az életben tudnátok legalább arra válaszolni amit kérdez valaki, nem pedig vergődni...

ma 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!