Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az ELTE-n milyen a tanári...

Az ELTE-n milyen a tanári képzés? Történelem-földrajzot néztem ki. Egyáltalán megéri-e tanárnak menni?

Figyelt kérdés

jan. 11. 21:01
 1/3 anonim válasza:

sziaa, én most vagyok elsőéves tesi- matek szakon, és egyenlőre még csak pozitív élményem volt (tesin van 1-2 kibírhatatlan tanár, de hol nincs?). Törirő ill. földrajzról is vannak ismerőseim, ők is meg vannak elégedve az oktatással, tanárokkal és a hallgatókkal is.

Azt, hogy megéri-e tanárnak menni sajnos nem tudom, naponta teszem fel magamnak ugyanezt a kérdést:))

jan. 13. 14:08
 2/3 Lucalány2025 válasza:
100%

Hogy megéri-e?

https://www.youtube.com/watch?v=C7WqtWhUKmw

:)

Nem hiszem. De a szüleim tanárok és én büszke vagyok rájuk a kitartásukért...

jan. 19. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az ELTE-n végeztem, történelem-kémia szakon, és szinte csak jó tapasztalataim vannak. Aki tanár akar lenni, annak megéri, de szerintem vegyél fel egy olyan szakot, amivel akkor is boldogulhatsz, ha meggondolod magad.
jan. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!