Egyetemen mi történik ha megbukok egy tárgy utolsó kiírt vizsgáján?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem nagyon tudok semmit. A tanulásra se tudom vagy tudtam rávenni magam mert jelenleg beteg vagyok, így meg elég nehéz. Próbálom olvasgatni a tételeket, hátha megragad egy 2-esre való de ha mégsem így lesz, olyankor mi történik? Megkérhetem a tanárt hogy hiába ez volt az utolsó, adjon még egy lehetőséget? Fizetni kell majd pótvizsgadíjat vagy valami ilyesmit?ma 09:43
2/5 anonim válasza:
Megbuksz az adott tárgyból, aztán ha van keresztfélév felveszed akkor, ha nincs akkor majd 1 év múlva megpróbálod megint.
Ez nem középiskola, hogy miattad törje magát bárki.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor megpróbálom magam összeszedni hogy tényleg legalább egy kettest kapjak.
ma 09:50
5/5 anonim válasza:
Akkor nem lesz meg a tárgyad, megy a kreditbünti, meg csúszni is fogsz, ha ráépülős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!