Mi történik akkor, ha egy szabadon választott tárgy vizsgájára nem megyek, így nem teljesül a tárgy?
Sziasztok, államin vagyok és felvettem egy szabadon választható tárgyat, hogy minél hamarabb letudjam őket. Sajnos ezt az egy tárgyat valószínűleg nem fogom tudni teljesíteni (persze megpróbálom a vizsgát, de szerintem nem jön össze)
Kövi félévben nem is venném fel a tárgyat, ilyen esetben történik valami?
Persze.
Teljesíthetsz helyette másikat, hogy meglegyen a szabvál kredited.
Természetesen az átlagodba beleszámít elégtelenként, például kollégiumi felvételihez vagy tanulmányi ösztöndíjhoz.
Ha esetleg újra ezt a szabvált vennéd fel, az újrafelvételért fizetned kell.
Ja, ha nem adod le a felvett vizsgaalmkalmat időben, azért is van néhány ezer ft pénzbüntetés.
1# azt gondoltam lol
2# "Természetesen az átlagodba beleszámít elégtelenként" oof na az már gáz
Köszi a válaszokat!
#2 Nem tudjuk, melyik egyetemről van szó, szóval légy szíves ne írj már le általánosként olyan dolgokat, amik teljesen egyetem-specifikusak!!
"Ha esetleg újra ezt a szabvált vennéd fel, az újrafelvételért fizetned kell." Nálunk pl. ilyen nincs!
"Ja, ha nem adod le a felvett vizsgaalmkalmat időben, azért is van néhány ezer ft pénzbüntetés." Ilyen sincs, egyszerűen a vizsga kezdete előtt 24 órával már nem lehet leadni.
Szóval máskor ilyen esetben írd oda, hogy melyik egyetemről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!