Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a teendő ilyen helyzetben?

Mi a teendő ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok és úgy néz ki, egy tárgyamat nem fogom tudni teljesíteni. Viszont erre a tárgyra épül egy másik a következő félévben. Akkor nekem most ujra fel kell vennem majd azt amiből buktam, és ami alapból a második félévben lenne az átcsúszik a 3. félévbe?
dec. 31. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10, Ha nincs aláírás, nem veheted fel vizsgakurzusként a tárgyat. Újra végig kell csinálni.
dec. 31. 16:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
dec. 31. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a BME-n kihullottál az első félévben, akkor keserves lesz később is... Milyen szakról beszélünk? Ez azért lehet érdekes, hogy mennyire tudod magad átprogramozni, tehermentesíteni egyes félévekre.

Nyilván a bukott tárgyat újra kell hallgatnod.

Még az érdekes lehet, hogy mi miatt nem sikerült?

dec. 31. 17:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Pánikbetegség miatt, nem tudtam megjelenni gyakorlaton, így az ott írt zh-kra se mentem be. A többi tantárgyból be tudtam menni arra a 2-3 zh-ra, de ott is folyamatosan rosszul voltam. Azóta viszont már kezelve lett a helyzet, és most a vizsgaidőszakban próbálom odatenni magam, hogy legalább a többi tárgyból minél jobbak legyenek a vizsgáim
dec. 31. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:
És ma már képes vagy, képes lennél ugyanabban a környezetben megírni a ZH-t, vizsgát, ha úgy adódna?
dec. 31. 17:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, úgy érzem, most már én irányítok és nem a pánikbetegségem
dec. 31. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!