Mi a teendő ilyen helyzetben?
6: van aláírásod vagy sem?
Azért indítanak vizsgakurzust, hogy akinek meg van az aláírása, de nem tudott átmenni a vizsgán, annak következőnek már nem kell résztvenni az előadásokon, gyakorlatokon, mivel azokat már teljesítette (lsd. kapott aláírást) és csak vizsgázni kell neki mennie.
1. Ha van aláíráskövetelmény, és azt teljesítetted, akkor felvehetsz vizsgakurzust.
2. Van olyan ráépülés, amikor párhuzamosan elvégezheted a 2 tárgyat, de az alapozóból hamarabb sikeresen le kell vizsgáznod, ha ez nem sikerül, akkor a ráépülő eredménye is megy a levesbe és van olyan ráépülés, amikor szigorúan csak akkor veheted fel a ráépülőt, ha az alapozóból sikeres vizsgát tettél.
Szóval először is tudnod kell, hogy jogosult vagy-e vizsgakurzusra és hogy milyen jellegű a ráépülés.
A legkedvezőbb eset az, hogy párhuzamosan teljesíted mindkét tárgyat a 2. félévben, az alapozót vizsgakurzuson vagy keresztféléven, a legkedvezőtlenebb pedig az, hogy az alapozót csak 3. félévben tudod telejesíteni a ráépülőt pedig a 4. félévben.
Nem volt előző kérdésem #9
Egyébként BME, és nincs meg az aláírásom, mivel az évközbeni zh-kon nem értem el annyi pontot, amennyi kellett volna az aláíráshoz. És pont erre gondoltam, mint bukás. hogy így, aláírás nélkül, nem mehettem vizsgázni sem, szóval nem sikerült teljesítenem a tárgyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!