Szoktad várni a suliban, hogy tesióra legyen? Szereted a csapatjátékokat?
Figyelt kérdés
Mondjuk fociztok vagy kosaraztok, azt szereted? Vagy ha már csak jártál iskolába, akkor vártad, hogy tesi legyen, azt szeretted a többi tantárgy között leginkább?dec. 30. 19:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
1/2 anonim válasza:
Nem, általában nem vártam a tesit, mert csak néha volt csapatjáték. A szekrényugrás, futás, stb. feladatokat utáltam. De amúgy az osztályfőnökünk volt a tesitanárunk is, és volt mikor még tesióra előtt ha találkoztunk, akkor elmondta, hogy mit csinálunk aznap tesin, és ha azt hallottam, hogy pl. kosarazunk vagy röplabdázunk majd az órán, na, annak akkor örültem, mert tudtam, hogy aznap nem lesz szenvedés a tesi óra sem.
De többnyire nem vártam a tesit, mert az ilyen talicskázás, szekrényugrás, bordásfallal feladatok stb... hát, nem a napom fénypontja volt.
2/2 anonim válasza:
Én szeretem a tesi órákat, csak nekünk kötelező hetente úszni járni is, na azt nem igazán bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!